5 juli 2010

Sötnötungar finns det gott om


Det är många barn i Yrsas liv nu. Från att ha begränsats till brorsdottern Freja, numera alldeles strax 3 år, vimlar det nu av småmänniskor. Familjen har utökats med Joel och med honom kommer fem systersöner i åldrarna 9 mån till 13 år. Och nog är Yrsa poppis och går hem bland barnen även om hon själv inte är helt övertygad än om det går att lita på dessa minimänniskor eller inte.

Särskilt poppis är Yrsa hos de tre yngsta och deras pappa (tillika Joels svåger). Allra helst skämmer de bort Yrsa med godsaker, som här på bilden där Alfred, 7 år med hjälp av lillebror Samuel, 4, har satt ner skärbrädan som det grillade köttet tidigare skurits upp på. Gott, tyckte Yrsa och slickade den ren mycket noggrant.

Yrsa har nu varit med på både grillkvällar och barnkalas och kanske kan all denna exponering av snälla barn med väluppfostrade föräldrar så småningom övertyga henne om att de där pygmémänniskorna faktiskt inte är så farliga och konstiga trots allt. Kanske hon till och med kan lära sig att uppskatta dem till slut.

För övrigt har min egen familj också utökats eftersom Freja har fått en lillebror. Får vi presentera Oskar, strax 4 mån.

Sötnötungar.

Inga kommentarer: