17 december 2006

Hundpromenad

Vi har haft uppehåll med hundpromenaderna ett tag men förra söndagen började vi igen. Tyvärr var det sista gången idag som jag och Yrsa kunde vara med, iallafall regelbundet.*snyft*
Vi slutade med bravur åtminstone för Yrsa var så så duktig idag och lyssnade så fint! Till exempel satt hon kvar (efter ett par gånger) medan de andra hundarna sprang förbi henne när vi tränade inkallning. Det ni kräver en del av en sprallig liten hoppetossa som helst av allt bara vill busa runt med polarna!
En hund som har varit med på några av promenderna men som vi inte träffat på länge nu var inte med från början idag utan kom först när vi var på hundängen. Vi hade hundarna lösa och Yrsa sprang fram till grinden när hon såg att de kom (då lyssnade hon inte minsann!). Jag tänkte att nu smäller det men faktiskt inte. Yrsa uppförde sig så fint och pussade lite försiktigt på Bruno. Helt avslappnad var hon inte men inte ett enda utfall. Det är stunder som dessa som ger mig hopp inför framtiden- förhoppningsvis trillar poletten ner så småningom.

Inga kommentarer: